Escola Bressol l'Avet | COM TREBALLEM
347
page-template-default,page,page-id-347,ctcc-exclude-AF,ctcc-exclude-AN,ctcc-exclude-AS,ctcc-exclude-NA,ctcc-exclude-OC,ctcc-exclude-SA,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

COM TREBALLEM

El nostre repte és oferir un entorn educatiu de confiança, on vetllem pel seu benestar físic i emocional, ple d’experiències que promoguin el desenvolupament integral de les seves capacitats, en un ambient enriquidor, estimulant, segur, tranquil i afectuós, respectant el ritme maduratiu i evolutiu de cadascú i proporcionant activitats que promoguin l’autonomia i l’autoestima.

 

El nostre mètode de treball diàri es basa en un projecte educatiu acurat i rigorós, on l’observació, manipulació, experimentació, els assajos i les adquisicions motrius són la base de l’aprenentatge.

 

Créixer te a veure en vivenciar la realitat”

 

Entenem que el paper del mestre és del de dinamitzador de l’aula, d’atenció i cura tant física com emocional i acompanyant de l’infant en el seu procés d’aprenentatge.

 

Ens sentim arrelats al territori i per això festegem les tradicions i interactuem amb el nostre espai social i cultural més proper.

 

Considerem l’escola bressol com un espai on el nen pugui gaudir, jugar, aprendre, compartir, somiar i on es promogui l’adquisició de valors i actituds.

 

Treball per projectes:

 

Consisteix en escollir un tema i planificar al seu voltant un seguit d’activitats i propostes diferents.

 

Els projectes afavoreixen la iniciativa i autonomia dels infants i ofereix la possibilitat de fer-ne partíceps a les famílies.

 

Com a característiques anotaríem:

– El foment de l’autonomia.

– L’aprenentatge cooperatiu.

– L’ampli ventall de recursos.

– Contacte directe en la realitat.

– Possibilitat d’activitats sensorials complexes.